Acasă Sport Juniorii români, argint și bronz la Mondialele de bob

Juniorii români, argint și bronz la Mondialele de bob

DISTRIBUIȚI

  149339 – 05022019 – Românii au cucerit o serie de medalii, în două dintre cele mai importante competiții, respectiv Mondialele de bob pentru juniori de la Königssee și Cupa Națiunilor la sanie desfășurată tot în Germania, la Altenberg.

Echipajul de bob format din Andreea Grecu și Teodora Vlad a obținut medaliile de argint, dar bucuria a avut un gust ciudat la vederea timpilor oficiali din cele două manșe de coborâri. Româncele au fost la doar o sutime de secundă în spatele austriecelor, devenite astfel campioane mondiale la juniori.

Juniorii Mihai Tentea și Ciprian Daroczi au primit medaliile de bronz în proba de bob 2, după ce au fost devansați doar de nemți și elvețieni.

În Cupa Națiunilor la sanie, românii au reușit două clasări pe locul al treilea. Una la fete, prin Raluca Strămăturaru, și una în concursul băieților, prin Valentin Crețu.

La Vatra Dornei sunt așteptați, la sfârșitul acestei săptămâni, cei mai buni sănieri pentru penultima etapă din Cupa Mondială pe pistă naturală. Un mediu în care, e adevărat, sportivii dezvoltă viteze mai mici decât cele înregistrate pe pistele artificiale, dar unde tehnica poate compensa vizual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.