Acasă Social Lansare a campaniei naţionale de prevenire a traficului de persoane în scopul...

Lansare a campaniei naţionale de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării sexuale

DISTRUGE ZIDUL INDIFERENŢEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT!

DISTRIBUIȚI

  149536 – 22022019 –   Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.T.I.P.) organizează Conferinţa naţională pentru lansarea campaniei de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării sexuale DISTRUGE ZIDUL INDIFERENŢEI! TRAFICUL DE PERSOANE POATE FI PREVENIT.

            Conferinţa va reuni reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor ce activează în domeniul anti-trafic şi va marca lansarea celei de-a doua campanii din cadrul proiectului ROFSIP2016OS5A10P02 Reducerea amplitudinii traficului de persoane printr-o mai bună informare a cetăţenilor, axată pe componenta prevenirii traficului de persoane în scopul exploatării sexuale.

Campania se va derula în perioada februarie – septembrie 2019, A.N.T.I.P. având ca parteneri: Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România – AIDRom, Asociaţia eLiberare şi Fundaţia World Vision România.

            Implicarea presei şi a altor multiplicatori de opinie în activitatea de informare şi prevenire poate asigura o creştere a gradului de conştientizare şi o reacţie a publicului faţă de problema traficului de persoane.

            În cadrul conferinţei se va viziona filmul documentar al campaniei care conţine povestea unei victime a traficului de persoane. 

            Activitatea este organizată în cadrul proiectului ROFSIP2016OS5A10P02Reducerea amplitudinii traficului de persoane printr-o mai bună informare a cetăţenilor”, ce se derulează la nivel naţional, pe o perioadă de 36 de luni, finanţat prin Fondul pentru Securitate Internă, componenta Cooperare Poliţienească.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.