Acasă Politic Nu faceți experimente pe spinarea celor mai săraci locuitori ai României!

Nu faceți experimente pe spinarea celor mai săraci locuitori ai României!

DISTRIBUIȚI

149415 – 12022019 –  Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei pentru transporturi și infrastructură a Camerei Deputaților, a avertizat-o, în cadrul dezbaterilor Bugetului de Stat pentru 2019 pe Rovana Plumb, ministrul interimar al Transporturilor, că ”în Moldova se naște o revoltă ale cărei efecte sunt greu de anticipat” în lipsa finanțării corespunzătoare a Autostrăzii Ungheni-Iași-Tg. Mureș.

Totodată, Marius Bodea i-a cerut ca Guvernul să renunțe la ideea parteneriatului public-privat pentru tronsonul dintre Ungheni și Tg. Neamț și să concedieze personalul incompetent al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

”Renunțați la prostia cu parteneriatul public-privat pe tronsonul între Ungheni și Tg. Neamț! Aveți bani gratis la dispoziție, din partea Comisiei Europene. Vă previn să nu faceți teste pe locuitorii celei mai sărace regiuni a României! Curățați cât de repede puteți toți incompetenții din CNAIR: aveți exemple cum aceștia, de doi ani de zile, se învârt în jurul acelorași hârtii și nu sunt în stare să scoată la licitație investițiile pe care le așteptăm”, i-a spus deputatul Rovanei Plumb în cadrul dezbaterilor bugetului Ministerului Transporturilor în timpul ședinței comune a Comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Marius Bodea a mai afirmat că Ministerul Transporturilor, cel care trebuie să fie  motorul de dezvoltare a României din punctul de vedere al investițiilor, este responsabil că gândească o strategie de rezolvare a decalajului uriaș între Moldova și celelalte regiuni dezvoltate ale României.

”Există un obiectiv primordial care să rezolve această problemă: Autostrada Moldova-Transilvania, Autostrada Unirii: Ungheni-Iași-Tg. Mureș. A8, spuneți-i cum vreți dumneavoastră, este singura șansă pentru regiunea aceasta, alta nu este! Și din această perspectivă, având în vedere că sunt și bani gratis puși la dispoziție de Comisia Europeană, vă rog să nu vă zgârciți cu alocările”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.