Acasă Anchete Interne Peste 17.000 de produse de parfumerie și cosmetice ridicate de polițiștii ilfoveni...

Peste 17.000 de produse de parfumerie și cosmetice ridicate de polițiștii ilfoveni într-un dosar penal

DISTRIBUIȚI

  149460 – 15022019 –        Peste 17.000 de produse de parfumerie și cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, au fost depistate de  polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov în urma verificărilor într-un dosar  de urmărire penală.

            La 14 februarie a.c., polițiștii ilfoveni au acționat în baza unor informații proprii într-un complex comercial din Sectorul 2 unde au depistat un depozit cu punct de vânzare în care trei persoane dețineau în vederea comercializării peste 17.000 de produse de parfumerie și cosmetice, susceptibile de a fi contrafăcute, reprezentând mărci cunoscute. Bunurile au fost indisponibilizate în vederea continuării cerecetărilor și stabilirii situației de fapt și de drept, valoarea estimată a acestora  fiind aproximativ de 1,5 milioane de lei.

            Persoanele bănuite au comercializat pe raza Județului Ilfov și a municipiului București produse de parfumerie și cosmetice purtând denumirile unor mărci celebre, produse susceptibile a fi contrafăcute și comercializate fără acordul titularilor de mărci. Cercetarile vor fi continuate  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Buftea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.