Acasă Politic Pro România și-a tras deputat de Ilfov

Pro România și-a tras deputat de Ilfov

DISTRIBUIȚI

149313 – 04022019 –    Pro România continuă să adune parlamentari din PSD și din rândul independenților. După Georgian Pop, ieri, astăzi a venit rândul Oanei Silvia Vlăduca, deputat PSD de Dâmbovița, și Alexandrei Corina Bogaciu, deputat de Ilfov.

La 14 noiembrie 2018 deputații de Ilfov Corina Bogaciu și Cătălin Zamfira s-au alăturat senatorului Gabriel Botnariu, anunțându-și demisia din PSD.

În urma votului exprimat din 11 decembrie 2016, județul Ilfov a fost reprezentat în Parlament de doi senatori și trei deputați, la fel ca și în legislatura trecută.

La Camera Deputaților, ilfovenii i-au trimis pe Alexandra-Corina Bogaciu și Cătălin Zamfira de la PSD, Daniel Gheorghe și Mihai Culeafă de la PNL și Cornel Zainea de la USR. La Senat, ilfovenii au fost reprezentați de Emanuel-Gabriel Botnariu – PSD (acum independent) și Nicoleta Pauliuc – PNL.

Alexandra-Corina Bogaciu este absolventă a Colegiului Tehnic ”Edmond Nicolau” din Capitală, specialitatea Matematică – Informatică și era recomandată de colegii de partid ca director de marketing la o companie. Corina a lucrat ca operator calculator la firma tatălui sau, Ion Bogaciu (consilier local și viceprimar), specializată în copertine și materiale textile. Presa centrală susține că Ion Bogaciu, fost șef al PDL Voluntari, trecut prin PNL, este vărul primarului din Voluntari Florentin Pandele și nașul de botez al acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.