Acasă Politic PSD: Iohannis – președintele ”Bețe-n-Roate”

PSD: Iohannis – președintele ”Bețe-n-Roate”

Olguța Vasilescu îi face plângere penală șefului statului

DISTRIBUIȚI

149378 – 07022019 –    Așa cum era de așteptat, PSD a reacționat pe Facebook la noua respingere de către președintele Klaus Iohannis a Liei Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru al Dezvoltării, atenționând că va uza de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe acesta să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni.

”Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor. Este mânat de frustrări personale și nu știe decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept Președintele Bețe-n-Roate. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni. Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele Bețe-n-Roate să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni”.

Lia Olguța Vasilescu a anunțat că va depune o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva președintelui Klaus Iohannis pentru că nu există niciun motiv legal pentru a fi refuzată să ocupe funcția de vicepremier și de ministru al Dezvoltării Regionale.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, spune că PSD va merge, cel mai probabil, la Curtea Constituțională pentru a rezolva conflictul, nedorind să facă o altă propunere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.