Acasă Politic Roxana Wring: Gabriela Firea este ”primarul faliment” al unei administrații eșuate

Roxana Wring: Gabriela Firea este ”primarul faliment” al unei administrații eșuate

DISTRIBUIȚI

149581 – 27022019 –    Gabriela Firea va rămâne probabil în istorie ca primarul-faliment. După trei ani sub actuala administrație, RADET nu scapă de perspectiva sumbră a falimentului, este de părere consilierul general Roxana Wring.

Ieri a fost votat proiectul prin care se înființează alte două companii în domeniul termoficării. Acestea vor prelua ceea ce rezultă în urma divizării Companiei Energetica, divizare prevăzută în același proiect.

Votul nu rezolvă problema termoficării în Capitală, dar rezolvă o mare problemă pentru Gabriela Firea. Primarul Capitalei scapă de răspundere pentru înființarea ilegală a companiilor și pentru finanțarea lor cu peste 600 de milioane de euro din bani publici. În rest, dincolo de vot, lucrurile rămân ca până acum: RADET nu are un plan de reorganizare viabil, nu are un plan de investiții, nu are o soluție agreată cu creditorii, iar asta este exclusiv vina Gabrielei Firea și a administratorului judiciar pe care l-a impus. RADET nu este însă singurul eșec major al actualului primar. Toate companiile înființate ilegal de Gabriela Firea se îndreaptă și ele rapid către faliment. Nu au cifra de afaceri planificată, nu au profiturile promise, nu au contracte și nu au activitate. Deci sunt nu doar ilegale, ci și falimentare. Ele sunt ținute în viață artificial, prin banii virați de la bugetul Capitalei, atenționează reprezentantul USR București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.