Acasă Politic S-a schimbat din nou modificarea

S-a schimbat din nou modificarea

DISTRIBUIȚI

 149328 – 04022019 –  Guvernul va vota bugetul în ședința de vineri, nu marți așa cum anunțase. Până atunci, va fi modificat din nou, având în vedere neînțelegerile care au loc pe marginea acestuia, neînțelegeri care vin din toate părțile.

            După cum se știe, președintele PSD, Liviu Dragnea, spunea duminică seara că trebuie luați bani de la serviciile de informații și redirecționați pentru sănătate.

            ”Vreau ca o sumă rezonabilă, dar importantă, din bugetul unor servicii secrete să fie mutată la Sănătate pentru niște programe care sunt vitale pentru România, în special pentru copiii, pentru milioanele de copii din România. Un program de alocare gratuită de vitamina D, care este o vitamină extrem de importantă pentru om, poate fi considerat tot program de sigurnță națională. Avizul de la CSAT nu s-a dat decât pe anumite sume. Eu i-am rugat să studieze posibilitatea ca în Guvern să poată modifica aceste sume, dacă nu, va fi amendament în Parlament. Asta este explicaţia”, a spus Dragnea.

            Vitamina D este însă deja gratuită pentru copiii din România, iar bolnavii de diabet beneficiază, la rândul lor, de unele programe în care tratamentul este gratuit sau parțial compensat.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.