Acasă Externe Suedia prelungește perioada de efectuare a controalelor la frontiere 

Suedia prelungește perioada de efectuare a controalelor la frontiere 

DISTRIBUIȚI
Svinesund 20151204. Fra tollkontrollen mellom Sverige og Norge p Svinesund fredag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schr¯der / NTB scanpix

149401 – 11022019 –        Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenționează să se deplaseze în Regatul Suediei că autorităţile locale au anunţat prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere, valabilă până la data de 11 mai 2019.

Se recomandă cetățenilor români să se asigure că dețin în permanență asupra lor, pe timpul călătoriei înspre și dinspre Suedia, un act valabil de identitate (pașaport sau carte de identitate națională).

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Stockholm +468205674, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Regatul Suediei: +46736985463.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.