Acasă Anchete Interne
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră au intervenit pentru a remorca o ambarcațiune, rămasă fără propulsie pe Marea Neagră

149620 – 02032019 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au intervenit pentru remorcarea unei ambarcațiuni de pescuit rămasă fără propulsie pe Marea Neagră, în care de aflau două persoane.

La 2 martie 2019, la orele 09.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra – SCOMAR au fost informați de Autoritatea Navală Română – M.R.C.C. că o ambarcaţiune de pescuit, care se afla la 600 metri față de digul pescăriei de la 2 Mai, a rămas fără propulsie și ne solicită intervenția. Imediat, Garda de Coastă a dispus efectuarea unei misiuni cu o navă a Grupului de Nave Mangalia, pentru identificarea acesteia.

Poliţiştii de frontieră au acţionat operativ, iar la scurt timp,  ambarcațiunea cu cele doua persoane aflate la bord a fost identificată, remorcată și adusă în siguranţă în Portul Mangalia.

Cele două persoane, cetățeni români în vârstă de 56, respectiv 53 de ani, nu au avut nevoie de asistență medicală. Cei doi pescari au declarat că în timp ce se aflau la pescuit motorul ambarcaţiunii s-a defectat, iar din lipsa altor mijloace de propulsie și din cauza condițiilor meteo nefavorabile, nu se mai puteau întoarce la mal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.