Acasă Politic Fost senator PSD de Ilfov, pe listele UNPR pentru europarlamentare

Fost senator PSD de Ilfov, pe listele UNPR pentru europarlamentare

DISTRIBUIȚI

149623 – 04032019 –   Reprezentanţii UNPR vor participa singuri la alegerile europarlamentare, însă pentru Preşedinţia României nu au decis încă dacă vor avea candidat propriu sau vor sprijini candidatul altei formaţiuni.

Aflat la sâmbătă la Constanţa, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a spus că la Comitetul Executiv Naţional  din iunie se va lua o decizie pentru alegerile prezidențiale.

Oprea a mai anunţat că Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare.

După cum se știe, Ilie Năstase, care a mai făcu parte din UNPR, a candidat din partea PDSR la funcția de primar general al Capitalei, fără succes însă și a fost senator de București din partea PC.

Anghel Iordănescu a candidat în 2004 pe listele PSD la Senat, în județul Ilfov, fiind pe poziția a patra a listei. Voturile nu i-au permis să devină senator imediat. În februarie 2008, în urma demisiei lui Teodor Filipescu, Iordănescu a preluat locul acestuia pentru ultimele zece luni de mandat. În toamna lui 2008 a candidat din nou într-unul din colegiile din județul Ilfov, obținând un nou mandat de senator. După 2008, Iordănescu s-a retras din PSD și a susținut candidatura lui Traian Băsescu la prezidențialele din  2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.