Acasă Uncategorized Iridex zice că depozitarea deșeurilor Sectorului 1 la Vidra nu rezolvă problema,...

Iridex zice că depozitarea deșeurilor Sectorului 1 la Vidra nu rezolvă problema, ci doar o mută în altă parte

DISTRIBUIȚI

  149709 – 11032019 –     Depozitul ecologic de la Chiajna funcționează respectând cele mai bune practici în domeniu, în conformitate cu legislația românească și cea europeană, se arată într-un comunicat de presă al Iridex.

”Depozitul ecologic de la Chiajna nu are capacitatea depășită, putând primi deșeuri municipale timp de cel puțin încă doi ani, depozitul ecologic de la Chiajna nu poluează cu gaze toxice, depozitarea deșeurilor nepericuloase făcându-se în deplină siguranță pentru sănătatea populației și pentru mediu, Autorizația Integrată de Mediu nr. 15 din 14.02.2018 este conform prevederilor legale, iar IRIDEX a constituit fondul de închidere”.

De asemenea, Iridex susține că depozitul ecologic de la Chiajna ”respectă cele mai stricte norme de funcționare impuse de legislația europeană și cea românească în domeniu, depozitarea deșeurilor Sectorului 1 la depozitul de la Vidra nu rezolvă problema, ci doar o mută în altă parte, iar costurile suplimentare pentru transportul deșeurilor vor fi suportate de cetățeni, din taxe și impozite, adică din fonduri publice”.

”Autoritățile competente trebuie să se sesizeze față de transmiterea de informații false de către primarul Sectorului 1, de inducerea în eroare a opiniei publice menite să cauzeze, nejustificat, panică și îngrijorare în rândurile populației. De asemenea, acțiunea de defăimare, complet nejustificată și fără temei a activității societății noastre, va fi adusă în fața legii, spre dreaptă judecată”, se arată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.