Acasă Anchete Justitie Laura Codruța Kovesi, suspectă într-un al doilea dosar

Laura Codruța Kovesi, suspectă într-un al doilea dosar

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com

  149692  – 07032019 –  Laura Codruţa Kovesi este suspectă într-un al doilea dosar. Acest fapt i-a fost adus la cunoștință joi, când a stat cinci ore la audieri la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, unde a fusese chemată într-un alt dosar, deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de Sebastian Ghiţă. Laura Codruța Kovesi acuză faptul că nu a fost citată în mod legal şi că nu a avut acces la niciun document din noul dosar și neagă vehement orice acuzație care i se aduce.

Fosta șefă a DNA spune că va dovedi că este nevinovată și a reiterat că aceste șicane din partea secției speciale pentru magistrați au legătură cu candidatura sa la șefia Parchetului European.

Ea spune că i s-au încălcat drepturile și nu s-au respectat procedurile. Laura Codruța Kovesi a precizat, la ieşirea de la audieri, că în primul dosar a cerut să aibă acces la documente, iar procurorul i-a fixat perioada 8-14 martie, astfel că astăzi nu putea să facă nicio declaraţie.

În primul dosar, deschis ca urmare a plângerii făcute de Sebastian Ghiță, Laura Codruța Kovesi este suspectată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Sursa:digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.