Acasă Politic Paul Stănescu anunță un nou congres al PSD

Paul Stănescu anunță un nou congres al PSD

DISTRIBUIȚI

149812 – 19032019 –  Vicepresedintele PSD Paul Stanescu anunta ca este ”posibil” ca dupa alegerile europarlamentare sa aiba loc un nou congres al PSD. Pretextul este desemnarea candidatului la prezidentiale, insa este foarte posibil ca scopul real sa fie debarcarea lui Liviu Dragnea in cazul in care PSD va scoate un scor slab la alegeri.

”E posibil sa avem si un congres pentru stabilirea candidatului. Totul se va face prin vot si probabil ca vom gasi solutia cea mai buna. Ne intereseaza acest lucru pentru ca PSD n-a mai avut presedinte de ani buni, daca ne gandim, de la domnul Iliescu. Probabil ca va fi o lupta grea, dar noi ne dorim sa avem un presedinte de stanga, in primul rand”, a declarat Stanescu pentru Gazeta Noua.

”Asa cum spune presedintele Dragnea, dupa europarlamentare, in functie de rezultatul pe care il vom avea si noi si ALDE, e posibil sa avem un candidat comun sau fiecare partid sa aiba candidatul sau. Decizia va fi luata dupa europarlamentare si cred ca e ca timp un lucru intelept, sa nu ne grabim. Poate fi oricine din partid, desigur ca poate fi si presedintele partidului”, a mai spus Paul Stanescu.

Stanescu este unul dintre reprezentantii pucistilor care au incercat, anul trecut, sa il debarce pe Dragnea din fruntea partidului. Stanescu a fost ulterior eliminat de seful PSD din guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.