Acasă Economie Aderarea României la OCDE trebuie să se concretizeze cât mai rapid posibil

Aderarea României la OCDE trebuie să se concretizeze cât mai rapid posibil

DISTRIBUIȚI

  150144 – 17042019 –  Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, și consilierul de Stat László Borbély s-au întâlnit marți, la Palatul Victoria, cu secretarul general adjunct al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), Masamichi Kono. Întrevederea a avut loc în contextul Conferinței Internaționale “Agenda 2030: Parteneriate pentru dezvoltare durabilă”, organizată la București, de către Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă al Guvernului, în cadrul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

            Toni Greblă a remarcat excelenta colaborare a României cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică, exprimându-și dorința ca aderarea țării noastre la OCDE să se concretizeze cât mai rapid posibil.

            La rândul său,  Masamichi Kono a salutat organizarea la București a Conferinței Internaționale ”Agenda 2030: Parteneriate pentru dezvoltare durabilă”. Totodată, acesta și-a arătat speranța că va fi obținut consensul necesar pentru aderarea României la OCDE, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.