Acasă Stiință Concurs de proiecte științifice cu aplicabilitate militară

Concurs de proiecte științifice cu aplicabilitate militară

DISTRIBUIȚI

  149991 – 04042019 –   Cea mai bună lucrare cu tematică militară prezentată într-o sesiune de comunicări științifice. Universitatea Politehnica București deschide seria evenimentelor din cadrul campaniei #WeAreNATO în România, concurs de proiecte studențești cu aplicabilitate militară.

Universitatea a lansat joi, 4 aprilie, prima competiție de proiecte în domeniul industriei de apărare, desfășurată în cadrul campaniei #WeAreNATO în România. Studenții celor mai importante universități tehnice din țară se pot înscrie la concursul ”Cea mai bună lucrare cu aplicabilitate militară prezentată într-o sesiune de comunicări științifice”, organizat de Ministerul Apărării Naționale.

În anul 2019 se împlinesc 15 ani de la aderarea României la NATO şi 70 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Nord-Atlantice, prilej cu care Ministerul Apărării Naţionale, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Educaţiei Naţionale, organizează o serie de evenimente publice. De asemenea, campania de informare publică #WeAreNATO continuă şi în acest an în România. Campania se organizează în mai multe ţări aliate şi îşi propune să crească încrederea publicului tânăr în capacitatea structurilor Alianţei de a proteja populaţia şi teritoriul aliat şi se concentrează, în special, pe facilitarea accesului tinerilor la informaţii despre NATO prin manifestări dedicate acestora, sprijinite şi de o componentă adaptată mediului virtual. În ţara noastră, campania este organizată de Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Educaţiei Naţionale, cu sprijinul Diviziei de Diplomaţie Publică a NATO. Despre Universitatea Politehnica din București Universitatea Politehnica din București este cea mai mare universitate cu profil tehnic din țară și singura universitate membră CESAER din România. Traditia institutiei noastre, acumulata in cei 200 de ani prin eforturile unora dintre cei mai mari dascali ai neamului, dar si ale generatiilor de studenti, nu reprezinta insa singurul argument convingator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.