Acasă Politic Convorbire telefonică Viorica Dăncilă – Benjamin Netanyahu

Convorbire telefonică Viorica Dăncilă – Benjamin Netanyahu

DISTRIBUIȚI

  150138 – 16042019 –    Prim-ministrul Guvernului României, Viorica Dăncilă, a avut astăzi, 16 aprilie 2019, o convorbire telefonică cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, în cadrul căreia a adresat omologului israelian felicitări pentru rezultatele obținute la alegerile din 9 aprilie 2019.         

            Cei doi înalți oficiali au discutat despre relațiile foarte bune dintre cele două state, cu accent pe organizarea, în cursul acestui an, a următoarei reuniuni a Ședinței Comune de Guvern (G2G), acțiune care va reconfirma atât angajamentul politic al celor două Executive de a dezvolta și diversifica acțiunile de cooperare, cât și caracterul special al relației bilaterale.

            De asemenea, consultările interguvernamentale vor reprezenta un prilej pentru discutarea de proiecte comune în domenii legate de cooperarea sectorială.

Totodată, premierul , Viorica Dăncilă și prim-ministrul, Benjamin Netanyahu, au discutat despre rezultatele obținute până în prezent de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, dar și despre subiecte de actualitate aflate pe agenda internațională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.