Acasă Anchete Interne Ilfov: Țigări de contrabandă ascunse în saci de semințe

Ilfov: Țigări de contrabandă ascunse în saci de semințe

DISTRIBUIȚI

150237 – 2504201 – La 24 aprilie, polițiștii din Ilfov au descoperit peste 1.4000.000 de ţigări de contrabandă în București și în județul Prahova, ascunse în două autoutilitare. Țigările au fost găsite în urma a șase percheziții care au vizat destructurarea unei grupări infracționale specializate în contrabandă.

La data de 24 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Ilfov au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite că transportă țigări de contrabandă  și au desfășurat șase percheziții  în municipiul București și în județele Ilfov și Prahova descoperind peste 1.4000.000 de ţigări.

Polițiștii din Ilfov au oprit în trafic o aututilitară, pe raza municipiului București, în interiorul căreia au descoperit 210.000 de țigarete ascunse printre saci cu semințe, membrii grupării administrând și o societate în domeniul comerțului cu semințe. De asemenea, în județul Prahova, polițiștii au descoperit aproximativ 1.200.000 de țigări de contrabandă, în interiorul unei autoutilitare parcate într-o curte, care servea  pe post de depozit pentru membrii grupării.

La sediul poliției Ilfov au fost aduse opt persoane pentru audieri, dintre acestea  fiind reținute pentru 24 de ore șase persoane (patru bărbați și două femei) cu vârste cuprinse între 29 de ani și 50 de ani. În cursul zilei de astăzi persoanele reținute vor fi prezentate magistraților cu propuneri legale.

Mașinile și țigaretele au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la 200.000 de euro.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.