Acasă Politic Cioloș zice despre Iohannis că e un ”președinte fără soluții”

Cioloș zice despre Iohannis că e un ”președinte fără soluții”

DISTRIBUIȚI
foto:aktual24.ro

150364 – 13052019 –       Fostul premier, Dacian Ciolos, care deschide lista Alianței USR PLUS pentru europarlamentare, a lansat, duminică seara, un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit ”un președinte fără soluții”. Alianța USR PLUS și-a lansat duminică la Timișoara candidații la europarlamenare în fața membrilor de partid.           

            ”Președintele țării trebuie să își asume decizii. Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca președinte, trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru nominalizare”, a mai declarat Cioloș. ”Vrem un președinte implicat și responsabil, un parlament care să răspundă voinței poporului! Și un guvern profesionist!”, a mai spus liderul PLUS.

            Atacul vine la două zile după ce liberalii s-au delimitat de guvernul Cioloș. Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, într-o conferință de presă la Vaslui, că propaganda PSD pune Guvernul Cioloș „în spinarea” liberalilor, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern și i-au dat voturile pentru învestitură. Liderul PNL a infirmat că președintele Klaus Iohannis și-ar fi asumat Guvernul Cioloș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.