Acasă Stiință Din nou aur și argint pentru informaticienii români

Din nou aur și argint pentru informaticienii români

DISTRIBUIȚI
Foto: facebook.com/ Centrul Judetean de Excelenta Prahova

150542 – 28052019 –    Echipa Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti și echipa Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova, reprezentantele României la a III-a ediție a Olimpiadei Internaţionale de Informatică în Echipe/IIOT (20-24 mai, Moscova), au obținut medaliile de aur și de argint.

            Medaliată cu aur, echipa Colegiului Național de Informatică „Tudor Vianu” are următoarea componență: Ovidiu Răzvan Hârșan, Ştefan Manolache, Alexandru Petrescu, Ioan Cristian Pop și Andra Elena Mircea (rezervă). Toți cei cinci elevi sunt în clasa a XII-a.

Echipa Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova a intrat în posesia medaliei de argint în următoarea formulă: Maria Alexa Tudose (clasa a XI-a/Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești), Ioan Alexandru Ilaşi (clasa a XI-a/Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești), Matei-Costin Banu (clasa a XII-a/Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești), Theodor-Ștefan Cristea (clasa a XII-a/Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești) și Andrei Onuț (clasa a IX-a/Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” din Ploiești) – rezervă.

            Echipele au fost însoțite și coordonate de Nușa Dumitriu-Lupan (inspector școlar -Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui şi director al Centrului Județean de Excelență Vaslui) și Elena-Daniela Lica (profesor la Liceul Teoretic „I.L. Caragiale” din Ploiești și director al Centrului Județean de Excelență Prahova).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.