Acasă Cultura/Media Noaptea Muzeelor la Muzeul Național de Istorie a României

Noaptea Muzeelor la Muzeul Național de Istorie a României

DISTRIBUIȚI

150416 – 16052019 – Cu prilejul Nopții Muzeelor care va avea loc sâmbătă, 18 mai a.c., Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) își deschide porțile pentru a primi vizitatorii numeroși, pe care-i așteaptă cu ateliere educative și de creație, precum și cu momente de reconstituire istorică și militară.

Așadar, sâmbătă, 18 mai 2019, muzeul va avea un orar de vizitare diurn, cu plată, şi unul nocturn, gratuit:

            Programul de vizitare diurn (cu plată) este cuprins între orele 10:00 și 18:00 (ultimul acces este permis la ora 17:15). Accesul în expoziții se realizează prin intrarea din Calea Victoriei 12, pe baza achiziționării biletului de intrare. În acest interval orar pot fi vizitate expozițiile permanente „Tezaurul Istoric”, „Lapidarium”, „Copia Columnei lui Traian” și expozițiile temporare „Semper Uniti. Centenarul Desăvârșirii Unității Naționale”, „Dessine-moi la guerre: desene din presă despe conflictele secolelor XX și XXI”, „Epictet. Pagini: cuvinte și imagini”, „Fețele noi ale armelor vechi”.

            Programul de vizitare nocturn (gratuit) este cuprins între orele 18:00 și 02:00 (ultimul acces este permis la ora 01:00). Accesul, pe bază de bilet gratuit, se realizează prin Calea Victoriei 12.

            În acest interval orar vor fi accesibile publicului expozițiile permanente „Tezaurul Istoric”, „Lapidarium” și „Copia Columnei lui Traian”, și expoziția temporară „Semper Uniti. Centenarul Desăvârșirii Unității Naționale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.