Acasă Anchete Interne Paisprezece cetățeni străini, ascunși în cutii de carton, într-o autoutilitară, depistaţi la...

Paisprezece cetățeni străini, ascunși în cutii de carton, într-o autoutilitară, depistaţi la P.T.F. Nădlac II

DISTRIBUIȚI

  150546 – 28052019 –      Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit, ascunși în cutii de carton, în compartimentul marfă al unei autoutilitare marca Mercedes Benz, înmatriculată în România conduse de un cetăţean român, paisprezece cetăţeni din Irak care încercau să iasă ilegal din România.

Poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia, în compartimentului marfă, au fost descoperiţi paisprezece cetățeni străini, ascunşi în trei cutii de carton.

            Persoanele în cauză au fost duse la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că cei paisprezece sunt cetățeni irakieni, şase bărbaţi, patru femei şi patru minori, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani, iar minorii între 12 şi 15 ani. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cetățenii irakieni intenţionau să ajungă în Germania.

            Mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad.             Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şoferul autoutilitarei şi de tentativăde trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii străini, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.