Acasă Externe Agenda Europeana Președintele Consiliului European, Donald Tusk, le-a scris celor 27 de lideri care...

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, le-a scris celor 27 de lideri care vor participa la întâlnirea informală de la Sibiu

DISTRIBUIȚI

150304 – 06052019 –Ne vom reuni la Sibiu de Ziua Europei pentru a discuta despre planurile strategice ale Uniunii în anii următori.

În acest context, vă propun să adoptăm Declarația de la Sibiu, trimițând un mesaj de unitate și încredere în acțiunile noastre comune.

Anexez o schiță a Agendei Strategice pentru următorii cinci ani.

Ca urmare a discuțiilor de la Sibiu, vom formula Agenda Strategică a UE 2019-2024, care va fi adoptată la Consiliul European din iunie.

În ceea ce privește programul, ne vom întâlni la Primăria Municipiului Sibiu la ora 12.30, începând cu schimbul tradițional de opinii cu președintele Parlamentului Tajani, urmat de o fotografie de familie în Piața Mare (dacă vremea va permite).

Ne vom întâlni apoi la Palatul Brukenthal pentru un prânz de lucru dedicat locului Europei în lume.

Pentru ședința de lucru de după-amiază vom reveni la Primăria municipiului Sibiu, unde vom discuta despre provocările interne cu care se confruntă Uniunea noastră. Mă aștept să terminăm până la ora 18.00″, a scris Donald Tusk.

Ne vom reuni la Sibiu la Ziua Europei pentru a discuta despre planurile strategice ale Uniunii în anii următori. În acest context, vă propun să adoptăm Declarația de la Sibiu, trimițând un mesaj de unitate și încredere în acțiunile noastre comune. Eu anexez o schiță a Agendei Strategice pentru următorii cinci ani. Ca urmare a discuțiilor de la Sibiu, vom formula Agenda Strategică a UE 2019-2024, care va fi adoptată la Consiliul European din iunie.

În ceea ce privește ordinul de funcționare, ne vom întâlni la Primăria Municipiului Sibiu la ora 12.30, începând cu schimbul tradițional de opinii cu președintele Parlamentului Tajani, urmat de o fotografie de familie în frumoasa Piața Mare (vremea permite).Ne vom întâlni apoi la Palatul Brukenthal pentru un prânz de lucru dedicat locului Europei în lume. Pentru ședința de lucru de după-amiază vom reveni la Primăria municipiului Sibiu, unde vom discuta despre provocările interne cu care se confruntă Uniunea noastră. Mă aștept să terminăm până la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.