Acasă Social Administratie Primăria Capitalei începe tratamentele împotriva insectelor și dăunătorilor

Primăria Capitalei începe tratamentele împotriva insectelor și dăunătorilor

DISTRIBUIȚI

  150448 – 20052019 –    Având în vedere ca in ultima perioadă s-au înregistrat temperaturi ridicate dar si instabilitate atmosferică, ploi abundente, factori ce au contribuit la dezvoltarea vegetației spontane și, pe cale de consecință, la apariția insectelor și dăunătorilor, vă informăm că începând cu data 19.05.2019, orele 24:00, Centrul pentru Protecția Plantelor București va efectua tratamente fitosanitare în vederea combaterii bolilor și a dăunătorilor plantelor din marile parcuri și spații verzi administrate de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, cât și în parcurile aflate în administrarea Primăriilor Sectoarelor 1-6. Pentru executarea tratamentelor se vor folosi un număr de 9 utilaje și 17 operatori.

            Substanțele utilizate sunt produse fitosanitare omologate de U.E și de Autoritatea Națională Fitosanitară, după cum urmează: Fury 10 EC, Actara 25 WG, Sisthane Forte, Nissorun 10VP și Teppeki.

            În zonele unde se vor executa aceste tratamente, populația va fi informată prin afișe avertizoare, conform celui anexat.

            Programul de executare a tratamentelor este de duminică, 19.05.2019, până vineri, 23.05.2019, și se va desfășura în intervalul orar 24:00 – 08:00, respectiv 20:00/22:00-06:00, conform anexei.

            În funcție de evoluția fenomenelor meteorologice cât și de avertizările și prognozele primite de la Administrația Națională de Meteorologie, tratamentele pot fi reprogramate astfel încât să se asigure eficiența corespunzătoare aplicării acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.