Acasă Politic Viorica Dăncilă cere ”un raport complet cu privire la desfășurarea alegerilor”

Viorica Dăncilă cere ”un raport complet cu privire la desfășurarea alegerilor”

DISTRIBUIȚI

150592 – 30052019 –     Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi la începutul ședinței de Guvern că ”dacă au fost greșeli, și sigur au fost, cei responsabili trebuie să plătească”, referindu-se la modul defectuos în care s-au desfășurat alegerile de pe 26 mai, când mii de persoane din diaspora nu au putut vota. Dăncilă a subliniat că a cerut Ministerelor de Externe și Interne ”un raport complet cu privire la desfășurarea alegerilor. Sunt un om echilibrat corect și echilibrat, care nu vrea să ia decizii pripite”.

Aceasta a adăugat că ”pe baza acestui raport, voi lua măsuri. Voi analiza. Dacă au fost greșeli, și sigur au fost, cei responsabili de aceste greșeli trebuie să plătească. Nu putem aplica sancțiuni fără o analiză temeinică. Trebuie să cântărim ce măsuri luăm să nu se mai repete la următoarele alegeri”.

Potrivit premierului, ”dacă este nevoie de noi reglementări, de schimbări, acestea trebuie să le facem împreună cu specialiști”.

 „Astăzi am avut o discuţia la Cotroceni cu dl preşedinte legat de nominalizarea miniştrilor şi de punerea în aplicare a rezultatelor referendumului. Am discutat fiecare propunere în parte, iar în scurt timp sperăm să avem răspuns de la dl preşedinte Iohannis”, a spus premierul.

Președintele României, Klaus Iohannis, va susține joi, 30 mai a.c., ora 17:00, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.