Acasă Uncategorized PMB: Lucrările de reabilitare și consolidare a Podului Grant continuă

PMB: Lucrările de reabilitare și consolidare a Podului Grant continuă

DISTRIBUIȚI

  150636 – 04062019 –   In vederea continuarii lucrarilor de reabilitare si consolidare a Podului Grant, incepand cu data de 05 iunie 2019, ora 11.00, circulatia rutiera se va restrictiona pe breteaua de urcare/coborare a Podului Grant, dinspre Gara de Nord spre Cartier Giulesti (aferenta sensului de circulatie Turda – Crangasi, marcata cu negru in harta atasata).

            Se pot utiliza ca varianta de ocolire urmatoarele rute:

            1.     Pentru urcarea pe pod se va folosi breteaua de urcare pe calea Giulesti pentru sensul Crangasi -Turda si apoi se vor utiliza pentru intoarcere bretelele adiacente rampei Turda;       

            2.     Pentru coborarea de pe Podul Grant se vor utiliza Bulevardul Constructorilor sau strada 9 Mai (pentru acces in Calea Giulesti, cu posibilitatea intoarcerii in zonele unde semnalizarea rutiera permite aceasta manevra).

            Pe breteaua inchisa, Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje Bucuresti va executa urmatoarele tipuri de lucrari: demontarea rosturilor de dilatatie existente, frezarea sistemului rutier existent, asternerea hidroizolatiei, inlocuirea elementelor de siguranta rutiera existente (parapeti metalici), realizarea caii pe pod (asternerea mixturilor asfaltice), montarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor si montarea parapetului de protectie.

            Reamintim ca podul Grant se afla la prima interventie dupa mai bine de 12 ani de la ultimele reparatii. Pasajul supratraverseaza liniile de cale ferata si face legatura intre b-dul Ion Mihalache si Calea Giulesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.