Acasă Politic Violeta Alexandru, noul șef al PNL București

Violeta Alexandru, noul șef al PNL București

DISTRIBUIȚI
foto:agerpres.ro

  150871 – 25062019  –   Ludovic Orban a trecut din nou peste propunerile venite din partea simpatizanților lui Rareș Bogdan, Violeta Alexandru fiind aleasă de Biroul Executiv în funcția de președinte interimar al PNL București cu 21 de voturi ”pentru”, 2 voturi ”împotrivă” și 2 abțineri, au declarat surse liberale pentru G4Media.ro. Decizia BEX va trebui confirmată de Biroul Politic Național al PNL, cu două treimi din voturi.

            Rareș Bogdan nu a mai intrat în competiție și nu a mai fost propus, pe fondul tensiunilor cu liderul PNL, Ludovic Orban.

            Ludovic Orban, președintele PNL, a propus-o marți în ședința conducerii partidului pe Violeta Alexandru în funcția de președinte al PNL București. Propunerea  a venit pe fondul demisiei lui Cristian Bușoi de la șefia organizației, în urma rezultatelor slabe de la europarlamentare. Numele lui Rareș Bogdan fusese vehiculat pentru șefia organizației, dar fostul realizator TV nu a participat la competiția internă.

            În ședința PNL, Cristian Bușoi și-a exprimat susținerea pentru Rareș Bogdan, potrivit surselor G4Media.ro.

            Orban anunțase încă de săptămâna trecută că o ia în calcul pe Violeta Alexandru pentru șefia PNL București, în detrimentul lui Rareș Bogdan, susținut de o parte a liderilor partidului.

            Între fostul realizator de la Realitatea TV și liderul PNL au apărut tensiuni, puse pe seama faptului că Orban nu ar dori să-i dea lui Rareș Bogdan o poziție mai vizibilă în partid.

Orban nu a făcut propuneri și pentru conducerea filialelor de sector din București și a transmis în ședința Biroului Executiv că Violeta Alexandru trebuie să își facă echipa.

Violeta Alexandru a condus Institutul de Politici Publice (IPP), unul dintre cele mai cunoscute think-tank-uri din România, și a fost ministru pentru Dialog social în Guvernul Cioloș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.