Acasă Economie Ziua Internațională a Dunării la Brăila

Ziua Internațională a Dunării la Brăila

DISTRIBUIȚI

  150823 – 21062019 – Directorul general al Administrației Naționale ”Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, a participat la evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Dunării, la Brăila. La ceremonia organizată de Administrația Bazinală de Apă Buzău – Ialomița  au mai participat ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, secretarul de Stat pentru Ape, Adriana Petcu, precum și directorii celor 11 administrații bazinale de apă din țară.

Ședința solemnă s-a desfășurat sub sloganul ”Fii activ pentru o Dunăre mai sigură!”. În cadrul  ceremoniei,  Comitetul de Bazin a aprobat ”Planul de restricții în perioade deficitare”.

După eveniment,  cei prezenți s-au deplasat pe faleza Dunării pentru a vedea câteva echipamente de nouă generație, parte a proiectului WATMAN.

Ulterior, pe o navă de pregătire profesională aparținând Romsilva, a avut loc o întâlnire cu  elevii clasei a IV-a ai Școlii ”Mihail Sadoveanu” din Brăila.

Directorul general al ANAR, Victor Sandu, și ministrul Ioan Deneș le-au decernat copiilor diplome și premii pentru participarea la concursul de desene a cărui temă a fost ”Fii activ pentru o Dunăre mai sigură!”. Toți participanții la concurs au fost premiați cu un ghiozdan și rechizite școlare, iar ocupanții primelor locuri au primit tablete, boxe wireless și căști audio.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.