Acasă Economie Oamenii de afaceri din Republica Moldova își fac patronat la București

Oamenii de afaceri din Republica Moldova își fac patronat la București

DISTRIBUIȚI

 151052 – 11072019 –   Miercuri, 10 iulie a.c., la Bucuresti a fost lansat Patronatul Antreprenorilor din Republica Moldova (ARM). Gazda evenimentului a fost Veaceslav Saramet, fost secretar de stat în Ministerul Românilor de Pretutindeni.

Cu ocazia lansării, au participat atât invitați din rândul antreprenorilor originari din Republica Moldova care își desfășoară activitatea în România, cât și reprezentanți ai administrației publice centrale, se arată într-un comunicat de presă.

Au fost prezenți Roxana Mînzatu, Ministrul Fondurilor Europene, Radu Țipișcă, Consilier de Stat Cancelaria Prim-ministrului, Victor Negrescu, europarlamentar, și Radu Godeanu, Vicepreședintele Uniunii Generale a Industriașilor din România, care au înmânat primele certificate de membru al patronatului.

În cadrul evenimentului, ministrul Roxana Mînzatu a declarat: „Am încredere că proiectul pe care îl demarați astăzi va fi desfășurat într-un spirit constructiv, cu dialog și deschidere. Țin să precizez că ministerul pe care-l reprezint vă este partener și aveți parte de tot sprijinul nostru. Vă doresc mult succes!”.

Veaceslav Șaramet a spus că ARM își propune să creeze o comunitate a antreprenorilor originari din Republica Moldova. „Ne dorim să îi promovăm, să îi susținem și să îi ajutăm să crească prin diferite conferințe, training-uri, accesare de fonduri europene, inițiative caritabile, antreprenoriat social. Totodată, este foarte important ca aceștia să aibă un contact permanent cu reprezentanții administrației publice centrale și locale, întrucât rolul patronatului este acela de a fi un liant, de a oferi expertiză și resurse”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.