Acasă Opinii/Analize Partidul în sus, partidul în jos

Partidul în sus, partidul în jos

DISTRIBUIȚI
foto:digi24.ro

151063 – 12072019 – Viorica Dăncilă a pornit în goana după putere. Rămasă fără păpușar, Dăncilă s-a trezit șefă peste un partid care cere tot mai mult, dar oferă tot mai puțin. Astfel, aceasta a spus că nu are de gând să candideze la prezidențiale, dar, evident, dacă partidul îi cere, ea se supune.

Lăsată fără funcții de Dragnea, primită înapoi în partid de Dăncilă, Gabriela Firea spune că va decide săptămâna viitoare dacă va candida sau nu la prezidențiale, dar cert este că nu vrea ca PSD „să arunce un iepure în cursă”.

Adopția Sorinei, fetița luată cu forța de autorități din Baia de Aramă, rămâne valabilă, a decis Curtea de Apel Craiova. În timp ce o conducere sănătoasă a unui stat s-ar ocupa să împiedice ca astfel de ”adopții” forțate să se mai întâmple, premierul are o problemă cu softul care monitorizează prezența la vot. E greu să accepți că începi să pierzi, astfel că te întorci la metodele care te-au consacrat – fraudele.

Comisia Europeană a anunțat joi că, în urma negocierilor cu Airbnb, platforma și-a îmbunătățit și a clarificat pe deplin modul în care le prezintă consumatorilor ofertelede cazare, acestea fiind în prezent conforme cu standardele stabilite în legislaţia UE.

Extremiștii europeni par mână în mână cu Kremlinul, și publicația BuzzFeed News relatează că a obținut o înregistrare audio a unei întâlniri dintre trei ruşi şi trei italieni, care au discutat la Moscova despre o afacere în domeniul petrolier.

Mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim a ajuns la un nou nivel. După ce Liviu Dragnea avea interese puternice de o muta și a antrenat-o și pe Dăncilă în acest joc riscant, acum, când cel dintâi este la închisoare, Dăncilă spune că președintele trebuie să ia o decizie în acest sens.

Petre Daea, eternul ministru îndrăgostit de oi, a primit de la UE solicitarea să blocheze livrarea a 70.000 de oi către Golf din cauza condițiilor de transport. – sursa: EurActiv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.