Acasă Anchete Interne Percheziții în ”Europa”

Percheziții în ”Europa”

DISTRIBUIȚI

151263 – 31072019  –        Aproximativ 700 de poliţişti şi 250 de jandarmi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, efectuează percheziţii în complexul Europa, într-un dosar care vizează săvârşirea mai multor infracţiuni, atât de natură economică, cât şi judiciară.

”Sunt puse în aplicare peste 40 de autorizaţii de percheziţie în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Ialomiţa, precum şi mandate de aducere emise pe numele a peste 100 de persoane, suspecţi şi martori. Persoanele urmează a fi audiate în sedii ale subunităţilor de poliţie de pe raza întregului municipiu”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, transmis miercuri.

Activitatea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. Acţiunea are şi suportul aerian asigurat de Inspectoratul General de Aviaţie din cadrul MAI.

Potrivit Agerpres, documentarea infracţiunilor cercetate a început în luna februarie, activitatea de miercuri fiind programată la începutul lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.