Acasă Sport Premieră la Brăila

Premieră la Brăila

DISTRIBUIȚI

 151258 – 31072019  –    Prima ediție a Semimaratonului Brăila se va desfășura  duminică, 15 septembrie 2019, începand cu ora 8:30, avand startul si sosirea in Piata Independenței.

            Semimaratonul Brăila 2019 este organizat de Asociatia Club Sportiv Elite Running, in parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila, Consiliul Judetean Brăila si Inspectoratului Scolar Judetean Brăila, si are ca scop promovarea miscarii (alergarea in aer liber) si a unui stil de viata sanatos pentru un segment larg al populatiei precum si implicarea comunitatii locale într-o acțiune de promovare a mișcării si strangerea de fonduri pentru cauze caritabile locale.

Astfel prin acestă competiție susține două proiecte importante ale comunității:

„Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale TREBUIE! -filiala Braila”

„Asociaţia SOS AUTISM BRĂILA”.

Aceasta competiție se adreseaza pasionaţilor de sport și miscare în aer liber, a caror stare de sanatate le permite. Inscrieri pe site-ul : runbraila.ro

Pe 15 septembrie 2019 in Piata Independenței la orele 8,30 se va da starul competiției: Cursele pentru adulti și adolescenti:

Semimaraton – Cursa individuala – 21,097 km (3 ture x 7km)

Semimaraton – Stafeta – 3 x 7km

Cros 11 km – Cursa individuala – 11km (1 tura – 4km + 1 tura – 7km)

Cursa Brăilenilor Activi – 4km.

Cursa copiilor (pana la 15 ani) va avea loc după terminarea curselor adultilor tot in Piata Independenței dupa terminarea curselor adultilor. Programul curselor va fi anuntat pe site-ul official.

Traseele de concurs vor fi semnalizate de catre organizatori prin conuri, garduri si benzi de delimitare si vor fi supravegheate de arbitri de cursa, politisti si jandarmi amplasati in diferite puncte ale traseelor.

La sosire, toţi participanţii vor primi medalii de finisher. Competiția se va încheia cu festivitatea de premiere pentru toate cursele din programul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.