Acasă Politic Propunere de reorganizare a Capitalei și a județului Ilfov

Propunere de reorganizare a Capitalei și a județului Ilfov

DISTRIBUIȚI

 151177 – 23072019 –  Bucureștiul este un oraș cu șapte primării și șapte consilii. Organizarea administrativă deficitară și incompetența celor care conduc acum Capitala sunt probleme care trebuie rezolvate urgent. Pe unele le rezolvăm prin alegeri, pentru altele însă trebuie să pregătim din timp proiecte clare și de calitate.

Din acest motiv, liderul USR București, Roxana Wring, organizează miercuri, 24 iulie,  o conferință de presă în cadrul căreia va prezenta o propunere de reorganizare administrativ-teritorială a Capitalei.

”Voi prezenta o propunere de reorganizare a Capitalei și a județului Ilfov și voi arăta ce trebuie schimbat astfel încât orașul să poată fi gestionat mai bine. Propunerea pe care o voi lansa în dezbatere publică vizează eficientizarea administrației publice, conturarea unei viziuni coerente, reducerea birocrației, reducerea risipei, creșterea calității serviciilor publice și încurajarea participării civice reale. Am convingerea că trebuie să schimbăm nu doar primarii din București, ci și modul în care se face administrație în acest oraș. Iar primul pas în această direcție este să oferim Capitalei o organizare suplă și modernă, care să lucreze pentru cetățeni și nu pentru politicieni”, declară Wring.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.