Acasă Politic A treia zi a Reuniunii Anuale a Diplomației, ediția 2019

A treia zi a Reuniunii Anuale a Diplomației, ediția 2019

DISTRIBUIȚI

              151533 – 29082019 –   Reuniunea Anuală a Diplomației Române 2019 a continuat cu o vizită de lucru a șefilor misiunilor diplomatice și oficiilor consulare în județul Constanța.

Începând din anul 2017, în programul Reuniunii Anuale a Diplomației Române sunt incluse vizite în diverse zone ale țării pentru a facilita dialogul direct între șefii de misiune și autoritățile locale, precum şi reprezentanții mediului de afaceri, ca parte a eforturilor concrete de promovare a României peste hotare.

În cadrul vizitei, membrii corpului diplomatic român au avut ocazia să cunoască detalii despre noile proiecte economice, educaționale, culturale și turistice din județul Constanța, având ocazia să poarte discuții cu autoritățile locale, reprezentanți ai mediului economic, academic și cultural. Diplomații români s-au întâlnit cu reprezentanții Administrației Porturilor Maritime Constanța şi ai Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură.

De asemenea, un moment important în  programul vizitei a fost participarea diplomaților la un exercițiu demonstrativ privind gestionarea unei situații de criză în Marea Neagră, organizat de Garda de Coastă. Vizita s-a încheiat cu o prezentare a podgoriilor Murfatlar în mijlocul cărora se află unul dintre cele mai vechi repere turistice din județ – Popasul Turistic Murfatlar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.