Acasă Politic Dăncilă: Nu subestimați PSD!

Dăncilă: Nu subestimați PSD!

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com

151395 –14082019 –   Liderul PSD Viorica Dancilă a atenționat că vor fi luate ”măsuri ferme” în organizațiile care vor obține rezultate slabe la prezidențiale și că președinții de filiale trebuie să își asume situația.

”Am mare încredere în colegii mei, am mare încredere în colegele mele, am mare încredere în membrii de partid. Eu cred că toți vor fi foarte implicați, atât în alegerile prezidențiale, cât și în celelalte două tururi de alegeri și cred acest lucru pentru că fiecare dintre ei vor să contribuie la dezvoltarea comunităților lor, fiecare vor să își ducă proiectele mai departe”, a spus Dăncilă.

”Eu cred că trebuie să susținem performanța în cadrul partidului și cred că trebuie întotdeauna apreciate organizațiile care au rezultate bune și acolo unde rezultatele nu sunt bune trebuie să luăm și măsuri ferme. Bineînțeles că și condițiile sunt de multe ori diferite. Am văzut că e o mobilizare mai mare în Oltenia, Muntenia pentru PSD, altele sunt condițiile în Ardeal. Dar atunci când rezultatele sunt atât de mici, încât se vede că implicarea nu există, acolo cred că trebuie să luăm măsurile cuvenite, pentru că altfel o să existe acea percepție: și dacă muncesc și dacă nu muncesc, rezultatul este același. Nu cred că trebuie răsplătite rezultatele bune ale unor organizații și acolo unde într-adevăr lucrurile nu merg cum trebuie să venim cu alte soluții”, a mai spus Dăncilă.

Liderul PSD a ținut să precizeze că are șanse mari la alegerile pentru Cotroceni: ”Îi anunț pe toți cei care acum nu ne dau nicio șansă, pe toți cei care ne văd acum în cădere liberă, pe toți cei care nu mai cred în PSD, să lase puțin să mai treacă timpul și să vedem la următoarele alegeri care va fi rezultatul, să nu-i subestimeze pe ceilalți pentru că nu se știe”, a spus Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.