Acasă Politic Deputații din Comisia pentru Industrii au abrogat toate articolele referitoare la sectoarele...

Deputații din Comisia pentru Industrii au abrogat toate articolele referitoare la sectoarele Energie Electrică și Gaze Naturale din OUG 114/2018

DISTRIBUIȚI

151501 – 27082019 –      Comisia pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților a abrogat marți, în ședința extraordinară, toate articolele referitoare la sectoarele Energie Electrică și Gaze Naturale din OUG 114/2018, a anunțat deputatul liberal Virgil Popescu. Proiectul de lege pentru aprobarea OUG 114 urmează să intre la discuții în Comisia de Muncă, Comisia IT și Comisia de Buget a Camerei Deputaților, și abia apoi în plenul Camerei. Senatul a aprobat tacit proiectul de lege.

”Astăzi în cadrul ședinței Comisiei pentru industrii și Servicii din calitatea de vicepreședinte am susținut abrogarea mai multor articole ale OUG 114, care au fost inițiate de mine și de colegii din PNL. Abrogarea era necesară pentru că a produs efecte negative în piață, în mod special în sectorul energiei. Am reușit să abrogăm toate articolele care se refereau la sectorul energie electrică și gaze naturale lăsând o perioadă de tranziție de 90 de zile pentru armonizarea legislației, însă unele articole nu au putut fi abrogate pentru că cei de la PSD s-au opus, iar reprezentantul ALDE a avut o atitudine de fundul în două luntrii abținându-se de la vot”, a scris Virgil Popescu pe Facebook. OUG 114 a instituit taxe și impozite în domeniile energetic, bancar și telecom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.