Acasă Anchete Interne Liviu Vasilescu, nou șef al IGPR

Liviu Vasilescu, nou șef al IGPR

DISTRIBUIȚI
foto:adevarul.ro

  151449 – 21082019 –  Liviu Vasilescu, fostul șef al Direcției de Operațiuni Speciale (DOS), a fost numit miercuri de premierul Viorica Dăncilă în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Liviu Vasilescu a fost schimbat din funcția de șef al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției din România, în aprilie 2018, și mutat la Direcția de Arme și Muniții, după cum a anunțat în premieră G4Media.ro.

Potrivit surselor G4Media, Direcția de Operațiuni Speciale era una dintre instituțiile-cheie cu care lucra DNA după decizia Curții Constituționale, prin care SRI a fost scos din anchetele penale.

Sub conducerea lui Vasilescu, Direcția de Operațiuni Speciale a funcționat eficient, fără ca informațiile despre filajele și interceptările realizate prin acestă direcție să ajungă la politicieni, au explicat aceleași surse. Miza schimbării conducerii DOS ar fi fost dorința lui Liviu Dragnea de a avea control asupra acestei structuri esențiale din Poliția Română în relația cu DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.