Acasă Politic Minicongres al PSD pentru lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru alegerile prezidențiale

Minicongres al PSD pentru lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru alegerile prezidențiale

DISTRIBUIȚI

  151467 – 22082019 –   PSD va organiza sămbătă, 24 august, la Palatul Parlamentului, un nou congres, la care vor participa 800 de delegați, pentru lansarea Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale, scrie G4Media.ro.

PSD și-a lansat în 2014 candidatul la prezidențiale pe stadion, în prezența a zeci de mii de delegați. Pe de altă parte, congresele partidului în care se iau decizii importante se țin de regulă la Romexpo sau la Sala Palatului tocmai pentru a asigura participarea cât mai multor delegați și pentru a arăta în acest fel forța partidului.

Reprezentanții partidului din teritoriu sunt slab mobilizați din cauza candidaturii încă de la congresul în care Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte PSD.

Cu o zi înaintea Congresului extraordinar al partidului de sâmbătă, vineri se va reuni Comitetul Executiv Naţional al PSD, în cadrul căruia urmează să fie validat candidatul social-democraților pentru alegerile prezidenţiale din toamnă.

Pe 23 iulie, CExN al PSD a votat ca preşedintele partidului, Viorica Dăncilă, să fie candidatul la alegerile prezidenţiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.