Acasă Politic Pandele face ”un pas lateral” și nu mai vrea la Cotroceni

Pandele face ”un pas lateral” și nu mai vrea la Cotroceni

DISTRIBUIȚI
foto:evz.ro

151784 – 23092019 – Primarul orașului Voluntari, Costel Florentin Pandele, a renunțat să mai intre în cursa pentru prezidențiale ca să nu îi facă rău soției sale, Gabriela Firea, care e implicată în susținerea candidatei PSD.

”Știe o țară întreagă faptul că soția mea face parte dintr-o echipă politică. Gabi este, ca și mine, un om vertical. Ca și mine, nu știe ce înseamnă trădarea. Sau jocul dublu. În această perioadă, ea este implicată, prin prisma funcțiilor în care a fost aleasă, în campania electorală prezidențială a PSD. Prin urmare, fac un pas lateral, din bun simț, pentru a nu da naștere unor întrebări insinuante pentru soția mea”, a scris Pandele pe Facebook.

El susține că ar fi strâns 259.950 de semnături, suficiente pentru o candidatură. Pandele anunțase în vară că va candida la prezidențiale.

”Am fost întotdeauna un om loial unor valori pe care unii le consideră perimate: credință, patrie, familie. Nu mă voi schimba, la această vârstă! Nu aș putea. De aceea am și anunțat, acum câteva luni, că intenționez să candidez ca independent la cea mai înaltă funcție în stat. Ca să mă bat pentru o țară în care să nu ne fie frică să ne creștem copiii și nepoții. O țară liberă și sigură. O țară frumoasă și respectată”, a mai scris Pandele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.