Acasă Politic Președintele Klaus Iohannis s-a înscris în cursa pentru un nou mandat

Președintele Klaus Iohannis s-a înscris în cursa pentru un nou mandat

DISTRIBUIȚI

151777 – 20092019 – Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidenţiale, că a strâns peste 2.200.00 de semnături şi că îşi doreşte o Românie normală pentru toţi cetăţenii.

Este o perioadă complicată pentru România și este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD-ul în acești aproape 3 ani”, a spus Iohannis.
Șeful statului a adăugat că este nevoie de modernizarea României de spitale moderne, de autostrăzi, de școli curate, de administrație care are în centrul ei cetățeanul, iar toate aceste lucruri trebuie realizate, recladite și trebuie să „înțelegem cu toții că acest lucru poate fi definit simplu: România normala”.

(…) „Ceea ce îmi doresc eu pentru țara mea este România normală, adică instituții normale, respectarea drepturilor cetățenești. România normală este o țară din care tinerii nu mai vor să plece, în care mulți dintre cei care au plecat vor să se întoarcă cu drag și speranță”, a mai spus Klaus Iohannis.

În replică la comparația făcută de Dan Barna, referitoare la pompieri, Klaus Iohannis a afirmat:
„Am fost un pompier atomic, care a prevenit să se prăbuşească România”.
Șeful statului a fost însoțit de staff-ul său de campanie. Lângă președinte s-au aflat, printre alții, Ludovic Orban și Raluca Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.