Acasă Social Administratie Primaria Capitalei continua tratamentele fitosanitare de combatere a daunatorilor

Primaria Capitalei continua tratamentele fitosanitare de combatere a daunatorilor

DISTRIBUIȚI

151652 – 10092019 –    Primaria Capitalei, prin Centrul de Protecție a Plantelor București, continua aplicarea  tratamentelor fitosanitare în vederea  combaterii bolilor şi dăunătorilor plantelor (afide, tigrul platanului, ploșnițelor, acarienilor, omida buxusului, molia castanului, cicada albă, combaterea ruginei, făinării, manei, verciliozei, pătarea brună a frunzelor, antracnozei, moniliozei etc.) de pe teritoriul Municipiului Bucureşti. Tratamentele, incepute la data de 2 septembrie, se vor aplica pana in 16 septembrie 2019.

            Se efectueaza tratamente cu produse fitosanitare omologate UE si de Autoritatea Nationala Fitosanitara (Teppeki, Mavrik 2F, Aqua Kothrine, Systhane Forte) pe intreg teritoriul Municipiului Bucuresti, in parcuri si aliniamente din sectoarele 1,2,3,4,5 si 6. Pentru aplicarea tratamentelor sunt folosite 9 utilaje echipate cu sistem ULV (Ultra Low Volume), din care 8 sunt de capacitate medie si unul de capacitate mare.

            Pana in prezent, incepand cu luna aprilie, s-au efectuat 5 tratamente fitosanitare de combatere a dăunătorilor, inclusiv tigrul platanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.