Acasă Politic Recunoștință față de Dumnezeu și de Guvern

Recunoștință față de Dumnezeu și de Guvern

DISTRIBUIȚI

151664 – 10092019 – O plachetă omagială a fost amplasată pe perete, la intrarea în şcoala din Dragomireşti, din Maramureş, prin care primarul îşi exprimă recunoştinţa faţă de Dumnezeu şi faţă de Guvernul condus de Viorica Dăncilă pentru renovarea unităţii de învăţământ. Inaugurarea a avut loc în fața mulțimii de elevi, profesori, preoți și consilieri locali, în frunte cu președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. Întrebat dacă este normală o astfel de iniţiativă, Gabriel Zetea, a motivat la Digi24 că este o iniţiativă privată a primarului: ”A fost dorinţa lui de a o prezenta ieri. Cu ce să mă deranjeze iniţiativa lui? A dorit să prezinte punctul său de vedere personal, i-am strâns mâna, i-am mulţumit”, a spus la Zetea.

”Din mila lui Dumnezeu s-a reabilitat în orașul Dragomirești Şcoala gimnazială Liviu Rebreanu, între anii 2017-2019 cu sprijinul guvernului României, prim-ministru fiind doamna Viorica Dăncilă. Lucrările au fost executate de SC Forean Trust, directorul scolii fiind prof. Dănuț Iuga. Inaugurarea a avut loc în fața mulțimii de elevi, profesori, preoți și consilieri locali, având în frunte pe președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea”, scrie pe placheta datată 9.09.2019 şi având semnătura în piatră a primarului din Dragomireşti, pr. prof Vasile Țiplea.

Zetea a adăugat că primarul nici nu este membru PSD şi că ”nu trebuie scoasă din context dorinţa unui primar de a scoate în evidenţă mulţumirile” pentru acest proiect care a vizat şcoala veche de 70 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.