Acasă Politic Roxana Wring: Urbanismul este prea important ca să fie lăsat doar pe...

Roxana Wring: Urbanismul este prea important ca să fie lăsat doar pe mâna primarilor

DISTRIBUIȚI

151597 – 04092019 – Urbanismul este prea important ca să fie lăsat doar pe mâna primarilor. Așa că am conceput un scurt ghid în care explic câteva dintre noțiunile de bază din domeniu.

Acest ghid se adresează, în primul rând, cetățenilor care vor să-și apere orașul de invazia proiectelor imobiliare care distrug sau agresează împrejurimile. „Urbanismul pe înțelesul tuturor” este util și celor care se pregătesc să candideze anul viitor la alegerile locale. Vorbesc în acest ghid despre POT și CUT, despre PUG, PUZ și PUD, despre țesut urban, cartier, despre spațiu public, despre planificare urbană și despre multe alte concepte care ajută mult la înțelegerea urbanismului și, mai ales, la analiza deciziilor administrației publice locale.

Sper ca această broșură să-i ajute pe cât mai mulți oameni la înțelegerea impactului proiectelor imobiliare și să le ofere un instrument simplu și eficient în apărarea propriilor drepturi și a orașului în care locuiesc. Îi mulțumesc bunei mele prietene Raluca Munteanu pentru sprijin și întregii echipe care a făcut posibilă apariția ghidului „Urbanismul pe înțelesul tuturor”.

Broșura în format electronic este disponibilă tuturor și poate fi descărcată accesând linkul următor: https://tinyurl.com/y3k2w3ub

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.