Acasă Politic Tăriceanu și-a anunțat demisia

Tăriceanu și-a anunțat demisia

DISTRIBUIȚI

              151572 – 02092019 –   Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și-a anunțat demisia din această funcție în prima şedinţă a Biroului permanent.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, încă de săptămâna trecută, odată cu retragerea ALDE de la guvernare, că îşi va depune demisia din funcţia de preşedinte al Senatului la începutul sesiunii.

Camera Deputaţilor şi Senatul au început, luni, a doua sesiune parlamentară ordinară a anului.

În prima şedinţă a fiecărei Camere se alege noua componenţă a Birourilor permanente, adică vicepreşedinţii, secretarii, chestorii acestor foruri. Alegerea membrilor Biroului permanent se face la propunerea grupurilor parlamentare, în conformitate cu ponderea acestora, potrivit configuraţiei politice şi negocierii liderilor de grupuri.

Listele candidaţilor propuşi pentru Birourile permanente se supun votului Camerei Deputaţilor, respectiv Senatului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a convocat luni pentru ora 13:00 şedinţa Biroului permanent, urmând ca plenul să înceapă la ora 16:00.

La Senat, şedinţa Biroului permanent a fost convocată tot pentru ora 13:00, de la ora 14:00 urmând să aibă loc grupurile parlamentare, iar plenul la ora 16:00. Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.