Acasă Social Aparare Drapelul României- arborat pe Vârful Moldoveanu

Drapelul României- arborat pe Vârful Moldoveanu

DISTRIBUIȚI

  152184 – 28102019 – Echipa care va arbora tricolorul românesc pe Vârful Moldoveanu, la 2544 de metri, este formată din peste 30 de militari şi poliţişti din judeţul Covasna.

            Comandantul Batalionului 22 Vânători de Munte Cireşoaia, locotenent colonelul Vasile Popescu, a declarat că această ascensiune a devenit o tradiţie pentru militarii unităţii. 

            „Expediţia de anul acesta în vârful Moldoveanu se înscrie în tradiţia Batalionului 22 Vânători de Munte Cireşoaia, în sensul că a fost iniţiat în anul 1996.

An de an, militarii batalionului urcă pe diferite trasee din munţii Făgăraş până pe Vârful Moldoveanu, pentru a marca cum se cuvine sărbătorirea Zilei Armatei şi a Zilei Vânătorilor de Munte„, a declarat comandantul Vasile Popescu

            Comisarul şef Sorin Anghelescu, împreună cu cinci poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, va face parte din echipa care va escalada Vârful Moldoveanu. 

            „A urca pe cel mai înalt vârf din ţară este o oportunitate deosebită în viaţa orişicui, până la urmă, a o face prilejul unei asemenea sărbători şi a o face practică sub drapel, pentru a-l arbora pe cel mai înalt vârf din ţară, este un privilegiu şi o onoare „, a declarat comisarul șef Sorin Anghelescu.  Sursa: Romania-actualitati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.