Acasă Economie ANAF: Magazin online pentru bunurile confiscate

ANAF: Magazin online pentru bunurile confiscate

DISTRIBUIȚI
foto:metropotam.ro

152492 – 21112019 – ANAF a anunțat de-a lungul anilor diverse licitații pentru anumite obiecte confiscate în cadrul proceselor de executare. Însă procesul de vânzare se desfășoară greoi și cei mai mulți dintre cei care doresc să între în posesia bunurilor sunt alungați de tergiversarea procedeelor de predare.

            Acum, ANAF își face magazin online. Site-ul este structurat sub forma unei liste cu denumirea produselor, o coloană pentru cantitate, preț, județ și reprezentant pentru contact.

ANAF dorește să scoată la vânzare mult mai ieftin mașinile și locuințele executate silit, tocmai pentru a încuraja vânzarea lor rapidă. Se va întocmi, conform legii, o comisie de evaluare, se vor declara bunurile, se va calcula valoarea efectivă și cea atribuită și ANAF va încerca să obțină un preț cât mai bun pentru cei care sunt interesați de achiziții prin licitație.

            Până când nouă platforma va funcționa, puteți cumpăra de pe actualul site sau de la magazinele teritoriale din fiecare județ din țară, scrie Curierul National.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.