Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov CJ Ilfov/ Fiecare bază de deszăpezire va avea un echipaj care...

CJ Ilfov/ Fiecare bază de deszăpezire va avea un echipaj care va asigura non-stop asistență tehnică

DISTRIBUIȚI

  152514 – 22112019 –      Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, a mers în control în bazele de deszăpezire și le-a cerut operatorilor să suplimenteze cantitățile de sare și nisip din stoc, pentru a nu rămâne fără material antiderapant la intervenții.         

            Operatorii din cele șase baze de deszăpezire (Saga Infrastructură și AS Construct) s-au aprovizionat cu sare și cu nisip și au pregătit utilajele pentru intervenții.

            În cele șase baze din județ sunt în total  69 de utilaje: autogradere, vole, încărcătoare frontale, autobasculante cu lamă și sărăriță, utilaje multifuncționale Unimog. Acestora li se adaugă și utilajele Serviciului de Drumuri din subordinea CJ Ilfov: trei Unimog, două autobasculante cu lamă și sărăriță și un încărcător frontal.

            Utilajele multifuncționale și  autobasculantele au fost dotate cu GPS-uri, pentru a putea fi localizate cu ușurință.

            Fiecare bază de deszăpezire va avea un echipaj care va asigura non-stop asistență tehnică.

            Operatorii bazelor de deszăpezire estimează că pentru intervențiile din această iarnă sunt necesare, în total, de 7 000 de tone de sare și 12 000 de metri cubi de nisip. Pentru situații extreme, Consiliul Județean Ilfov pune la dispoziția bazelor de deszăpezire 130 de tone de clorură de calciu, necesară atunci când temperaturile scad mai mult de -7 grade celsius.

            Ca măsură preventivă, Consiliul Județean Ilfov a început montarea a 10 kilometri de parazăpezi, pe drumurile județene, în zone cunoscute că favorizează acumularea ninsorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.