Acasă Politic Dodon îl felicită pe Iohannis

Dodon îl felicită pe Iohannis

Republica Moldova își dorește să contribuie la întărirea securității în regiune, împreună cu România și Ucraina

DISTRIBUIȚI

152532 – 25112019 – Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru câștigarea celui de-al doilea mandat de președinte al României și îi transmite că își dorește să reușească împreună să țină România și Republica Moldova ”cât mai departe de false dezbateri geopolitice”.

            Dodon: ”Stimate domnule Klaus Iohannis, vă adresez felicitări cu ocazia realegerii în funcția de Președinte al României și vă doresc mult succes în îndeplinirea importantelor responsabilități care vă revin. Românii au făcut o alegere importantă și pentru Republica Moldova, prin mandatul pe care vi l-au încredințat, și am toată încrederea că veți continua să contribuiți activ la buna conlucrare dintre țările noastre.

            Republica Moldova apreciază contribuția Dumneavoastră și a românilor la evoluția sa europeană, dar și sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea țării noastre. Îmi doresc ca în acest nou mandat al Dumneavoastră să reușim împreună să ținem România și Republica Moldova cît mai departe de false dezbateri geopolitice, dar în același timp, să reușim să apropiem cît mai mult cetățenii noștri și să lucrăm pentru bunăstarea lor.

            Republica Moldova rămâne o țară angajată pe calea reformelor, o țară care în același timp își dorește să contribuie la întărirea securității în regiune, împreună cu România și Ucraina”. Foto: FB Igor Dodon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.