Acasă Anchete Interne Forțe proaspete pentru MAI

Forțe proaspete pentru MAI

DISTRIBUIȚI

152620 – 3012019Vineri, 29 noiembrie a.c., 1952 de băieți și 903 fete au absolvit unitățile de învățământ de nivel postliceal ale MAI, și anume: Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca, școlile militare de subofiţeri de jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” – Drăgăşani și “Petru Rareș” – Fălticeni, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră “Avram Iancu” – Oradea și Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” – Boldeşti. Avansarea în gradul profesional și militar de agent de poliție, respectiv subofițer s-a realizat în cadrul unor festivități organizate la sediul fiecărei școli.

Începând de săptămâna viitoare, absolvenții se vor prezenta la unitățile teritoriale la care au fost repartizați.

Ministrul Ion-Marcel Vela a participat la ceremonialul organizat pentru absolvenții Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina.

”Astăzi ați depus Jurământul de Credință. Este o zi pe care trebuie să o țineți minte pentru că în această zi viața fiecăruia dintre voi este legată de viața cetățenilor în slujba cărora veți fi de azi înainte. Stimați părinți, în calitatea mea de ministru al afacerilor interne, vă sunt recunoscător pentru că ați crescut și educat acești tineri minunați care, astăzi, au depus cu demnitate și curaj Jurământul de Credință pentru patrie și popor. Voi fi și pentru ei și pentru toate cadrele din Ministerul Afacerilor Interne un prieten, un manager și ușa mea va fi deschisă pentru oricare dintre ei pentru că nu există succes fără succesori” a spus ministrul Ion-Marcel Vela.

Totodată, ministrul i-a asigurat, atât în nume personal cât și în numele conducerii ministerului, de întreaga deschidere și disponibilitate  pentru rezolvarea problemelor polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.