Acasă Politic Ionel Scrioșteanu a plecat de la CJ Ilfov

Ionel Scrioșteanu a plecat de la CJ Ilfov

A fost numit secretar de Stat la Transporturi

DISTRIBUIȚI

  152610 – 29112019 – Premierul Ludovic Orban a făcut, în ședința din 28 noiembrie 2019, o serie de numiri importante în funcții din structura guvernului pe care îl conduce.

Astfel, Emil-Răzvan Pîrjol, a fost numit secretar de Stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Pîrjol este specialist în domeniul turismului, fiind președinte al Bucharest Tourism Board. El se ocupă și de afacerile din turism ale grupului NIRO, deținut de omul de afaceri Nicolae Dumitru.

De asemenea, în funcția de secretar de Stat la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a fost numit Ionel Scrioșteanu. Acesta a fost administratorul public al județului Ilfov și director de cabinet al președintelui Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache.

Tot la Transporturi, a mai fost numit secretar de Stat Valeriu Lupu, membru al PMP Timiș, fost director operațional la Aeroportul Internațional Timișoara.

O altă numire este cea a Marinelei Ghioca-Mititelu, de la Realitatea Plus, care a devenit consilier de Stat în cadrul aparatului de lucru al vicepremierului Raluca Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.